Sposób przygotowania

Makaron gotujemy wg przepisu. Na patelnię z rozgrzanym olejem wrzucamy pokrojoną cebulę, smażymy chwilę. Dodajemy liście szpinaku i rozmrożoną fasolkę, smażymy kilka minut, dodając pieprz i sól. Opruszamy mąką, mieszamy, podlewamy wodą i robimy lekki sos. Doprawiamy gałką muszkatołową. Sosem polewamy makaron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    hmmm z fasolką jeszcze nie jadłam... muszą kiedyś dodać dla spróbowania :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    smaczne połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    mnie na pewno by smakowało:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !