Sposób przygotowania

Umyte, wypatroszone i osuszone ryby natrzeć przyprawą do ryb i skropić sokiem z cytryny. Środek ryby rozsmarować wyciśniętym czosnkiem.
Czystą ,obraną marchew, pietruszkę zetrzeć nas tarce o dużych oczkach. Folie aluminiową posmarować lekko olejem ,ułożyć rybę obłożyć
warzywami i zawinąć folię i piec w nagrzanym do 180 stopni piekarniku ok.40 minut.

Podawać np.z kaszką kuskus

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    musi być pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pychotka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    smakowite danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Uwielbiam ryż :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    interesujaca

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !