Sposób przygotowania

Mięso gulaszowe kroimy w kostkę . Marchewkę obieramy kroimy w plasterki. Cebule obieramy kroimy w piórka . Paprykę myjemy kroimy w paseczki .Zrobiłam marynatę do mięsa. Papryka słodka ok 1 łyżka, przyprawa do karkówki ok 1 łyżka, pieprz,majeranek, przyprawa do gulaszu . Dodałam 3 łyżki oliwy .Wszystko wymieszałam z wyciśniętym czosnkiem . Dodałam do mięsa i warzyw ,wymieszałam .Włożyłam do worka do pieczenia. Wstawiłam do piekarnika na ok 70 mni .Piekłam w 180 stopniach

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    pycha :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    aż ślinka cieknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mmm lubię takie dania;)
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    oj moje smaki , na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,lubię taki gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !