Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Biszkopt: Białka ubić na sztywną pianę, podczas ubijania stopniowo dosypywać cukry. Połączyć z żółtkami. Delikatnie wymieszać z mąką i proszkiem do pieczenia. Piec w temp. ok. 180st.C na złoty kolor. Biszkopt ostudzić. Wysmarować powidłami .


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Amellia

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    uwielbiam takie ciasta!
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    zjadłoby się ze smakiem:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    fijolek91

    ekstra
  • 5
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszny do kawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    aż chce się jeść
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ale smakowity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    Kawooowy.. przyszny ten torcik :D
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    faktycznie-wygląda na pyszny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    naprawdę pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smakowicie wygląda :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !