Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczna z rzodkiewką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
sałata 1
ogórek zielony 1
majonez 3 łyżki
jogurt naturalny 3 łyżki
czosnek 2 ząbki
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczna z rzodkiewką

Jajka gotujemy na twardo. Kroimy w mniejsze kawałki. Sałatę myjemy u rwiemy na mniejsze cząstki. Rzodkiewki oraz ogórka również kroimy na mniejsze kawałki. Wszystkie składniki łączymy ze sobą w salaterce. Majonez mieszamy z jogurtem z dodatkiem startego czosnku. Tak przygotowanym sosem polewamy wymieszane warzywa.Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 12.06.2012 09:44
fajnie wygląda
EWI 17.05.2012 08:42
mniam
Rafał10 17.05.2012 08:40
takiej jeszcze nie robiłam, a mam wszystkie produkty w lodówce :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak