Sposób przygotowania

Sekret ciasta tkwi w tym ,że wszystkie składniki mieszamy razem drewniana łyżką . Nie używamy miksera . Mieszamy ,aż powstaną bąbelki powietrza ,ciasto będzie dobrze rozmieszane. Wlewamy na blaszkę . Posypujemy mąką przez sitko i układamy jabłka pokrojone w kosteczkę i drylowane wiśnie na przemian . robimy kruszonkę . W misce ręką wyrabiamy kostkę margaryny ,mąkę i ok szklanki cukru . Kruszymy aż powstanie ładna kruszonka . Posypujemy ciasto . Pieczemy ok 40 min w 180 stopniach . W piekarniku na samym dole,ostania półka. Zimny placek można polukrować.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Pięknie wygląda to ciasto.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    dobra słodka przekąska :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina301

    wygląda smakowicie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    kurcze musi być pyszne i wilgotne ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pysznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !