Sposób przygotowania

Udka myjemy ,ściągamy skórę i obieramy z mięsa , cebulkę i paprykę obieramy oczyszczamy i kroimy w kosteczkę , pieczarki myjemy i oczyszczamy kroimy w plasterki kiełbasę w kosteczkę wszystko razem dusimy kilka minut na oleju , dosypujemy zioła i mieszamy . Zalewamy wodą i na małym ogniu gotujemy około 30 minut do miękkości doprawiamy solą pieprzem i papryka , dodajemy 2 łyżeczki przecieru pomidorowego zagęszczamy woda z mąką i dodajemy na koniec 3 łyżki śmietanki . Podajemy do obiadu lub chlebka .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    PYCHA!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    nieskomplikowanie i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    faktycznie-wygląda pysznie!
  • 1
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    robię podobne danko - kombinuję z drobiem, bo podobno jest zdrowszy niż czerwone mięska ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Wyśmienity
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !