Sposób przygotowania

Jajko myjemy. Wbijamy jajko do mięsa mielonego. Bułeczkę namaczamy w bulionie, a następpnie odciskamy i dodajemy do mięsa. Na koniec przyprawiamy solą i pieprzem i dodajemy szczyptę koperku i natki pietruszki. Całość dokładnie wyrabiamy. Formujemy zgrabne kotlety i smażymy z obu stron na rozgrzanym tłuszczu.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobre
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    lubię to
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    lubię takie jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię mielone
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    bardzo apetyczne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    mielone bardzo lubię !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Lubię takie przypieczone
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    na każdy sposób pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !