Sposób przygotowania

Brokuł dzielimy na małe różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Ugotowane różyczki odcedzamy. Cebulę oraz pomidory kroimy w kostkę. Z serem feta postępujemy podobnie. Na spód naczynia układamy kostkę cebuli. Na cebulę kładziemy różyczki brokułu. Warzywo to polewamy sosem powstałym z wymieszania musztardy, keczupu oraz majonezu. Na brokuły kładziemy fetę, a na wierzch pokrojone pomidory. Sałatkę spożywamy jak najszybciej, ponieważ pomidory puszczają wodę. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię sałatki nie dość,że szybko się robi to są smaczne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Fajne połączenie smaków :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Szybko i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Nemsik

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !