Sposób przygotowania

Rybę płuczemy i odsączamy, układamy w naczyniu żaroodpornym. Śmietanę dokładnie mieszamy ze szklanką wody, posiekanym koperkiem i przyprawami i zalewamy rybę. Wkładamy do piekarnika na ok. 30 min. na 180 stopni.
Smacznego

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    extra - fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    Świetne!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Andysz

    Uwielbiammm rybki!;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Amellia

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    reniatka

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Przepyszne danie, na letnie dni w sam raz :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Betka

    na pewno pyszne danie;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Ryba w śmietanie=palce lizać!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Smaczne.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ryba w śmietanie... ja nie bardzo lubię taką ale dla znajomych można zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetne!
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    ciekawe :)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    przyznam , że w śmietanie tylko śledzia jak dotąd jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !