Sposób przygotowania

Ciasto francuskie wyłożyć na dużą blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, ciasto posiąć na cienkie paski (nie muszą być równej długości),
Ciasto posypać startym serem i posiekanymi drobno filecikami anchois.

Piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni ok 15 minut (do zrumienienia sera). Podawać z dipem. PYCHA!!!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwia29

    Mniam!..
  • 1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pomysłowe.Do wypróbowania.
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smaczne na codzień i od świeta
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    oj zjadłoby się takie cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka116

    BOSKIE!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    jak zwykle bardzo ciekawy i smaczny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super przekąska
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Keyciak

    dziś wypróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !