Sposób przygotowania

Małe cukinie przekrawamy wzdłuż i wycinamy środki. Posypujemy je granulowanym czosnkiem i odstawiamy na chwilę. Środki cukinii miksujemy z połówką cebulki,żółtym serem (mały kawałek,ok.50-60g)i świeżą bazylią (kilka listków),można dodać trochę soli. Wypełniamy cukinie i grillujemy na metalowych tackach. Pyszności! :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Marko

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    świetne i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie robiłam, ale przymierzam się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Robię trochę inaczej, z chęcią wypróbuję Twój przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !