Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

serowo-kiełkowa przekąska

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełki rzodkiewki 2 opakowania
wykałaczki ile potrzeba
ser żółty 20 (plastry)

Przepis i sposób przygotowania na: serowo-kiełkowa przekąska

Na plasterek sera wkładamy kiełki (nakładamy je od brzegu), nastepnie zwijamy ser w rulon, spinamy wykałaczką. Uważamy by plasterek sera sie nam nie rozerwał. Idealna przekąska przed tv lub do alkoholu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Andysz 24.08.2012 08:09
mniam;)
barbara11561 19.05.2012 11:24
prosta i szybka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak