Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Z mąki, masła, pudru,cukru waniliowego, żółtek,śmietany proszku do pieczenia wyrobić ciasto kruche. Owinąć w folię spożywczą i wstawić do lodówki na 1 godz.
Następnie,ciasto rozwałkować. na grubość ok 1,5- 2 cm i włożyć do formy. Posmarować cienką warstwą konfitury .Piec w nagrzanym piekarniku w temperaturze 180°C do zarumienienia, ok. 20 min. i pozostawić do ostygnięcia.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    polecam wykonać:)))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    wyglada smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !