Sposób przygotowania

Rybę obrać ze skóry i ości , rozdrobnić. Ogórki zetrzeć na tarci odsączyć na sitku. Rybę wymieszać z ogórkiem, dodać majonez, musztardę i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mnaim
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Fajna pasta do kanapek. Super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zapowiada się smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super, też robię czasem taką pastę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !