Sposób przygotowania

Ciasto na pizzę zrobiłam według przepisu : http://www.doradcasmaku.pl/przepis/58609/pizza-na-grubym-ciescie.html
Po wyrośnięciu rozłożyłam je na blasze i poczekałam ok 10 min, aż podrosło. W międzyczasie zmiksowałam fasole z puszki, dodałam oliwę i przyprawy.Rozłożyłam ją na cieście , polałam sosem pomidorowym. Wstawiłam do piekarnika na 200 C na około 20 min. Potem w otwartym piekarniku ostrożnie posypałam ją startym żółtym serem i dopiekłam jeszcze ok. 10 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam własnoręcznie robione pizze... przynajmniej wiem co w niech jest MNIAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ciekawe ta pasta fasolowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawa i na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    z taką pastą nie jadłam, ciekawe jak smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !