Sposób przygotowania

W związku z tym, że zielenina w moim ogródku bardzo obrodziła ostatnio wszystkie śniadania mojej rodziny są zielone:)
Polecam jajo na szpinaku:

Boczek podsmażyć na patelni z obu stron. Na wytopiony gorący tłuszcz wrzucić posiekany czosnek a po chwili dodać całe liście szpinaku. Poddusić krótko. Wbić jajko i usmażyć według własnych preferencji. Doprawić. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    pyszne , bardzo lubię takie dania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    moje ulubione:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ładnie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Uwielbiam i jaja i szpinak :) PYCHA!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne jajka
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !