Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z pieczarkami i szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
pieczarki 50 g
szpinak 50 g
cebula 1 szt
olej do smażenia
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z pieczarkami i szpinakiem

Na rozgrzany olej wrzucamy pokrojoną cebule i pieczarki, smażymy kilka minut. Dodajemy umyte liście szpinaku, solimy, smażymy kolejne kilka minut. Wbijamy jajka, dodajemy przyprawy i smażymy do ścięcia jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 18.12.2013 10:54
takiej nie jadłam
ben-ka 03.12.2013 09:15
Smaczna jajecznica na sniadanko.
rosik93 25.07.2012 00:16
super
Rafał10 16.05.2012 16:16
takiego połączenia jeszcze nie próbowałam, bardzo ciekawe !
ziutula
ziutula 16.05.2012 12:21
śniadanie ekstra..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak