Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na sypko . Fileta myjemy i kroimy w cieniutkie paski , oprószamy mąką i smażymy około 5-8 minut na oleju , wlewamy po łyżce sosu sojowego i chili .Dodajmy grzyby i podsmażamy . Paprykę myjemy , oczyszczamy i kroimy w paski . Mandarynki wraz z syropem dodajemy do mięsa , gotujemy na małym ogniu aż syrop odparuje , a sos zgęstnienie . Podajemy z ryżem

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo fajne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !