Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ziemniaki obieramy myjemy kroimy w kostkę , marchewkę cebulkę , pietruszkę obieramy myjemy i kroimy w kosteczkę . Warzywa wrzucamy do garnka wraz z mięsem zalewamy wodą i gotujemy aż ziemniaki zmiękną


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika78

    Ale piekny kolor!
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Lubię,lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię bardzo..
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna zupka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniała
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Super
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    uwielbiam taką zupkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo lubię taka zupę
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    tylko po co ta kostka rosołowa, którą widać rozpuszczoną na pierwszym zdęciu? bo raczej "mięso rosołowe" ze składników to nie jest! a jakie mięso gotuje się kilkanaście minut, czyli tyle ile pokrojone w kostkę ziemniaki? oj, przepis niezbyt przemyślany.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !