Sposób przygotowania

Krok 1 / 6

Bagietkę kroimy po połowie. Od strony białej chwilę smażymy na patelni grillowej.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    halina55

    Po prostu pyszne:D
  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż mi ślinka cieknie. Bardzo lubię domowe zapiekanki.
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Kurcze, wieki już nie jadłam takiej zapiekanki...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smakowita
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    no i pychota, a my zawsze na łatwizne do baru
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    łatwa i smaczna;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    u mnie jakoś szał na takie zapiekanki minął,a takie dobre.....
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Ja ostatnio robiłam z weki takie zapiekanki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !