Sposób przygotowania

Podudzia płuczemy, oczyszczamy i osuszamy. Nacieramy solą. Przyprawe gyros i oliwę mieszamy ze sobą i uzyskaną pastą smarujemy dokładnie mięso. Mięso przykrywamy ściereczką i wkładamy do lodówki najlepiej na noc. Po tym czasie mięso przekładamy do rękawa foliowego i pieczemy w 200 stopniach ok 1 godz.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    lubie ta przyprawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mariusz14

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł - ja w sumie to gyrosa używałam tylko do piersi
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł - ja w sumie to gyrosa używałam tylko do piersi
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    muszę też tak wypróbować :)
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !