Sposób przygotowania

Kapustę myjemy i osuszamy. Drobną szatkujemy. Ogórek obieramy i kroimy w niewielką kostkę. Kapustę z ogórkiem mieszamy ze sobą. Ocet z oliwą mieszamy ze sobą, dodajemy bardzo drobną posiekanę zioła (ja użyłam suszonych), sól i pieprz. Odstawiam na ok 30 min. Po tym czasie gotowym sosem polewamy warzywa i dokałdnie mieszamy. Wierzch surówki popsypujemy drobną posiekanym szczypiorkiem.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    sos ten uwielbiam w polaczeniu z pekińską
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    smakowita
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetna surówka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !