Sposób przygotowania

Piersi umyć i pokroić na kawałki.
Każdy kawałek mięsa obtoczyć w mące i smażyć na złoty kolor co jakiś czas mieszając.
Dodać pokrojone pieczarki i chwilę podsmażać.
Mięso i pieczarki zalać wodą, aby wszystko było przykryte, dodać pokrojony szczypiorek.
Dodać sos sojowo-grzybowy, chwilę gotować i doprawić do smaku solą, pieprzem i maggi.
Sos zagęścić mąką rozrobioną z odrobiną wody.
Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Brzmi i wyglada apetycznie
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pycotka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !