Sposób przygotowania

Pangę umyć, zmielić razem z cebulą.
Dodać bułkę tartą, jajka, sól i pieprz.
Wyrobić na jednolitą masę.
Formować niewielkie kotleciki, panierować w bułce tartej, uformować okrągłe kotleciki i smażyć na oliwie.
Podawać z ziemniakami lub frytkami i surówką z kiszonej kapusty.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Takie kotleciki to ja mogę jeść codziennie :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    pysznosci;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !