Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś parowana z majerankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 podwójna
sól
pieprz
majeranek

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś parowana z majerankiem

Kroki postępowania

1
Pierś dzielimy na paski, Mozna kupić polędwiczki z kurczaka. Układamy ją w pojemniku parowara. I doprawiamy solą, pieprzem i spora ilością majeranku. Mieszamy.
Krok 1 - Pierś parowana z majerankiem foto
2
Ustawiamy parowar na 25 minut. Po tym czasie wyjmujemy z niego pierś.
Krok 2 - Pierś parowana z majerankiem foto
3
Tak wygląda gotowe mięsko, które można podać z warzywami przygotowanymi w ten sam sposób.
Krok 3 - Pierś parowana z majerankiem foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 22.12.2013 13:58
Zdrowe mięso.
irenka 15.05.2012 21:35
super mięsko
irenka 15.05.2012 21:35
super mięsko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak