Sposób przygotowania

W osobnych garnkach gotujemy marchewkę i udka z kurczaka. Pozostałe warzywa dokładnie płuczemy i osuszamy. Szczypiorek drobno siekamy, pomidory kroimy w kostkę. Ugotowaną Marchewkę kroimy a mięso z udek oddzielamy od kości i kroimy w paski. Pomiędzy paski z kurczaka kładziemy marchewkę,Następnie kroimy rzodkiewkę w pół talarki,układamy ją, a na środku pokrojone pomidorki, posypane szczypiorkiem. Serek skroimy w kostkę i kładziemy pod pomidorami. Całość posypujemy przyprawami: pieprzem, ziołami prowansalskimi, kolendrą i oregano.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    justys759

    pysznie i zdrowo:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    super wygląda
  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    ale kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 2
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawe podoba mi sie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    safcia

    fantastyczny pomysl i jak efektownie podany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    zdrowo i kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Amellia

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kupiska

    fajnie kolorowy...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ładny kolorowy super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !