Sposób przygotowania

jajka gotujemy w lekko osolonej wodzie aby nie popękały
gdy ostygną obieramy kroimy na połówki
Nakładamy majonezu posypujemy świeżym szczypiorkiem
Ja kocham jajuszka

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    tradycyjne najlepsze
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    jajka, 10 szt majonez, 1 małe opakowanie Sól, do smaku szczypiorek 1 pęd
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    jajka, 10 szt majonez, 1 małe opakowanie Sól, do smaku szczypiorek 1 pęd

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !