Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Szparagi obrać, odciąć twarde końcówki, ugotować w lekko osolonej wodzie z dodatkiem cukru do miękkości, odcedzić.


Komentarze

  • 1
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    tak jeszcze nie jadłam szparagów
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    apetyczne , zdecydowanie za mało szparagów jem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    zaciekawił mnie ten przepis, zwłaszcza ten sos borówkowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    jakoś nie lubię szparagów...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    ale ciekawe :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !