Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta koperkowo- łososiowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś wędzony plastry 100 g
koperek 2 łyżki
oliwa 1 łyżka
pomidor 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta koperkowo- łososiowa

Koperek posiekać i połączyć z papką z łososia. Dodac oliwę i soł do smaku. Smarowac pastą kanapki lub grzanki. Udekorować kawałkiem pomidora.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 27.05.2012 07:48
uwielbiam wszystkie dania z rybką :) na pewno wypróbuję !
Katarzyna54 16.05.2012 09:40
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak