Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mortadela z patelni

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mortadela 10 plasterków
sól
pieprz
bazylia 1 łyżka
oregano 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Mortadela z patelni

Mortadelę jeżlei mamy w jednym kawałku dzielimy na plasterki. Wszystkie przyprawy dokłądnie razem mieszamy i obsypujemy mieszanką wędlinę. Każdy krążek mortadeli smażymy na rozgrzanej patelni na chrupko z każdej strony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.12.2013 19:44
Dobre to jest.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak