Sposób przygotowania

Mięso mielone przełożyć do miski. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę, dodać do mięsa wraz z jajkiem, solą, pieprzem i łyżką bułki tartej. Masę wyrobić. Formować średniej wielkości kotlety i smażyć je na rozgrzanym oleju z dwóch stron, aż będą złotobrązowe. Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Jejku jak ja dawno nie jadłam kotletów mielonych! Wyglądają super, właśnie z taką skórką lubię najbardziej :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata16

    orzesz,jak apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    koala

    gdy je zobaczyłam,to od razu zgłodniałam (:
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    wolę schabowe ale takie też jem najlepeisj jakby były z dodatkami np: papryka
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    zapowiada się smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !