Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Rabarbar pokroić na 1,5 cm kawałki zasypać cukrem(5 łyżek) i odłożyć.Kiedy rabarbar puści sok przed dodaniem do ciasta dodać budyń i wymieszać.


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pysznie wygląda
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    jak zwykle u ali - finezja gustu i smaku.....
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Ciasto "na czasie". Bardzo smakowite.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczne, b.lubię rabarbar:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka, dzisiaj upiekę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super ciasto :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ja nie lubię rabarbaru, ale jak ktoś dobrze go przyrządzi to czasem się skuszę
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Rabarbar z kruszonką. to pyszny duet.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    moje ulubione ciasto chętnie bym się wprosił na poczęstunek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !