Sposób przygotowania

Mięso gotujemy w 1 litrze wody z dodatkiem kostki rosołowej. Studzimy.
Miksujemy blenderem.
Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulę , posiekany szczypior i serek topiony .
Miksujemy razem na "papkę ".
Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Idealna pasta do smarowania pieczywa.


... Zamiast fileta z kurczaka możemy wykorzystać mięso wcześniej ugotowane w rosole.....

Komentarze

  • 7
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    Jak dla mnie super propozycja ,często zostawało mi mięso z rosołu i nie miałam na nie pomysłu.Teraz robię krokiety ,pasty czy knedle z takim mięsem i jest pysznie.Dobrze jest czasem pokombinować .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mewilla

    fajne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Ja właśnie z mięsa po gotowaniu rosołu i jest super.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara35

    Nie ma to jak domowy pasztecik :)
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    interesujący!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    smaczne
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pomysłowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    warto spróbować!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Bardzo pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    świetny pomysł
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    rewelacja, będę musiała wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    pyszne podroby - warte grzechu
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pomusłowo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !