Sposób przygotowania

Buraki ugotować w całości, następnie ostudzić oraz obrać jak i zetrzeć na tarce o najmniejszych oczkach. Następnie dodać cukier i sól oraz ocet, mieszać tak długo aż cukier się rozpuści, na koniec dodać chrzanu oraz jeszcze raz wymieszać i odstawić do lodówki by się schłodziły.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    EWI

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    z chęcią bym spróbowała

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !