Sposób przygotowania

Śledzie odcedzamy z oliwy i kroimy w plasterki. Oliwki czarne kroimy na połówki . Paprykę czerwona kroimy w równą kostkę dodajemy odcedzona marchewkę i posiekana cebulę . Składniki mieszamy .dodajemy posiekana natke pietruszki i majonez wymieszany z śmietaną . Doprawiamy pieprzem .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Sylwiagr

    fajna, bardzo kolorowa;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    ciekawa, na pewno smakowite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmmmmmm fajna, lubię śledzie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !