Sposób przygotowania

Cebule obieramy kroimy w piórka . Kiełbasę białą kroimy w plasterki. Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki. Na patelni na maśle podsmażamy cebule ,dodajemy pieczarki i pokruszona kostkę rosołową . Dodajemy pokrojoną kiełbasę smażymy. Doprawiamy pieprzem i podlewamy odrobiną wody. Ryż gotujemy w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się;)
  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    pysznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdalea

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !