Składniki:
Biszkopt | |
mąka | 30 g |
jajko | 3 szt |
masło | 50 g |
cukier | 65 g |
Krem: | |
ricotta | 400 g |
cukier | 150 g |
bita śmietana | 150 g |
wanilia | |
gruszki | 180 g |
cukier | 50 g |
maizena | 1 łyżeczka |
likier gruszkowy | |
orzechy włoskie | 110 mielone |
Biszkopt | |
mąka | 30 g |
jajko | 3 szt |
masło | 50 g |
cukier | 65 g |
Krem: | |
ricotta | 400 g |
cukier | 150 g |
bita śmietana | 150 g |
wanilia | |
gruszki | 180 g |
cukier | 50 g |
maizena | 1 łyżeczka |
likier gruszkowy | |
orzechy włoskie | 110 mielone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: