Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z grilla w piwie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa śląska 8 szt
piwo 0,5 litra
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z grilla w piwie

Kiełbaski naciąć i natrzeć przyprawami i olejem, odstawić na około 30 minut.
Tak przygotowane kiełbaski piec na grillu, jak zaczną już się rumienić polewać delikatnie piwem, odwrócić na drugą stronę i postąpić analogicznie. Podawać na gorąco. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

NataliaModrzejewska 19.08.2020 19:06
Kiełbasa w piwie? Tego jeszcze nie próbowałam! No to perła z lodówki przyda się na kolejnego grilla.
Iwusia 15.08.2012 23:13
lubie taką :)
Elżbieta17 11.07.2012 11:42
super:)
Norgiusz 10.07.2012 17:30
mniam
caralajna 28.06.2012 08:37
fajna
Angelika10 31.05.2012 07:44
super
ziutula
ziutula 15.05.2012 09:06
dobrze spieczona...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak