Sposób przygotowania

Kiełbaski naciąć i natrzeć przyprawami i olejem, odstawić na około 30 minut.
Tak przygotowane kiełbaski piec na grillu, jak zaczną już się rumienić polewać delikatnie piwem, odwrócić na drugą stronę i postąpić analogicznie. Podawać na gorąco. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobrze spieczona...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubie taką :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !