Sposób przygotowania

Śmietanę dobrze schłodzić i przelać do blendera.
Do śmietany dodać cukier waniliowy i listki mięty.
Zmiksować na jednolitą masę.
Przelać śmietanę do wysokiego naczynia, dodać zagęstnik i miksować na najwyższych obrotach, aż śmietana uzyska konsystencję sztywnej piany.

Podawać do ciast, lodów i deserów.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne:)
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do przeglądania moich przepisów :) *** Z pewnością każdy znajdzie wśród nich coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    nietypowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    eagle

    Fajny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    ciekawy przepis tak nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    cos nowego ale ciekawe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    cos nowego ale ciekawe;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    chelsi

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !