Sposób przygotowania

Brzoskwinie dokładnie myjemy i osuszamy. Następnie rozkrawamy na pół i wyjmujemy pestki. Orzechy laskowe i włoskie rozdrabniamy i łączymy z migdałami. Dodajemy je do serka mascarpone i dokładnie mieszamy. Serowo-orzechowo-migdałowy farsz nakładamy do połówek brzoskwiń. Blachę wyścielamy folią aluminiową i wykładamy nafaszerowane brzoskwinie. Piekarnik nastawiamy na 180 stopni i zapiekamy 15 minut. Następnie wyjmujemy na talerzyki i polewamy sokiem z wiśni. Spożywamy na ciepło. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    KLEO

    zapowiada się pysznie, trzeba spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Boska_Agatka

    pychotka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    super połączenie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !