Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dzielimy na mniejsze kawąłki. Kostkę drobiową dokładnie rozprowadzamy z olejem i pieprzem. Kiedy masa będzie jednolita, marynatą zalewamy mięso i dokładnie mieszamy ręką, aby marynata wszędzie doszła. Odstawiamy na godzinę do lodówki. Po tym czasie każdy kawalek mięsa dokładnie smażymy z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    niektórzy będą się zżymać, ale też tak przyprawiałam filet z kurczaka i całkiem fajnie to smakowało
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko robić i jeść.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !