Sposób przygotowania

Zaczynamy od przygotowania sosu. Jogurt przełożyć do miseczki, dodać majonez i połączyć razem. Czosnek najlepiej przecisnąć przez praskę i dodać do jogurtu, dodać szczyptę curry, dokładnie mieszamy. Odstawiamy do lodówki na około 30 minut żeby smaki przeszły a sos nabrał niesamowitego aromatu. W tym czasie rybę skrapiamy sokiem z cytryny, przyprawiamy przyprawą do ryby. Rybę oprószamy mąką i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor po 2-3 minuty z każdej strony. Podajemy z naszym sosem i surówką z kiszonej kapusty, z cebulką i jabłuszkiem. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    Zapraszam, przepyszna rybka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    przepis fajny ale z wykorzystaniem innej ryby bo pangi to ja nie jadam z uwagi na jej pochodzenie:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    super obiadek:)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    Może być każda ryba tylko nie panga(:
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    JOANNA16

    pycha rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ppaulina

    super obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !