Sposób przygotowania

Mięso przyprawić do smaku solą oraz pieprzem, wbić jajko, dodać posiekany na drobno szczypiorek, obraną i posiekaną na drobno cebulę i wyrobić masę, następnie formować małe kulki i spłaszczyć ( grubość wg. uznania ). Każdy przygotowany klops obtoczyć delikatnie w bułce tartej i smażyć z obu stron na rozgrzanej patelni do zrumienienia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    klopsiki smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !