Sposób przygotowania

Kiełbaski bardzo delikatnie nakłuć nożem. Następnie na patelni rozgrzać olej oraz podsmażyć kiełbaski z obu stron. Pod koniec smażenia na każdą kiełbaskę położyć po plasterku sera i smażyć do rozpuszczenia z jednej strony ( nie obracając ). Na koniec gdy ser będzie stopiony posypać suszoną pietruszką lub ziołami. Gotowe kiełbaski ułożyć na talerzyku dodać musztardę do smaku.

Komentarze

  • 1
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    fajne zdjęcie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    robię podobnie - pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !