Sposób przygotowania

Jajka obrać ze skorupek, i przekroić na pół. Makrelę obrać z ości dać do miski. Do niej dodać żółtka z ugotowanych jajek. Rozetrzeć wszystko z majonezem. Ogórki pokroić w drobną kosteczkę i dodać do masy jajeczno-rybnej. Doprawić sola i pieprzem do smaku. Tak przygotowana pastą nadziewać białka.Posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo smaczny
  • 5
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !