Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Botwinkę siekamy drobno. Gotujemy w osolonej wodzie do miękkości. Cebulkę siekamy drobno i szklimy na masełku, pod koniec dodajemy botwinkę i wszystko chwilę podsmażamy. Odstawiamy do całkowitego ostygnięcia.


Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wspaniałe! z chęcią wypróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    intrygujące :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cris04

    Fajny pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    też mi się spodobały:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !