Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Ogórki obrać i pokroić w kostkę. Fetę odsączyć i pokroić w kostkę. Sos przygotować według przepisu na opakowaniu. Ja używam sosu ziołowo-koperkowego, lub greckiego ale może być inny. Wszystko razem wymieszać.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tom

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smacznie się zapowiada
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super smakuje na ciepłym pieczywie. POLECAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    danie na szybko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !