Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jaj, szynki i szparagów

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 3 szt
szynka 100 g
szparagi 2 szt
szczypiorek 1 łyżka
majonez 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jaj, szynki i szparagów

Jaja ugotowac na twardo. Szparagi ugotować w osolonej wodzie. Wszytsko bardzo drobno posiekać i połaczyć z majonezem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Smarowac pastą kanapki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 14.05.2012 18:45
ciekawa pasta :) kiedyś na pewno zrobię :)
suzana 14.05.2012 15:04
a ile gotować szparagi?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak